Julkaisutoiminta

Tilattavissa olevat julkaisut

Rantapallosta ratkaisuun

29 €
Tarja Humala, Mika Huovinen, Asko Itkonen, Anu Kaasalainen, Reetta Kekkonen, Johan Vartiainen ja Marjaana Ylönen

Joukko Huippuyhteisöt Oy:n verkoston asiantuntijoita käsittelee  tämän teoksen artikkeleissa työelämään, työyhteisöön, johtamiseen ja työnohjaukseen liittyviä aihepiirejä. Artikkeleissa käsitellään erilaisista näkökulmista käsin esimerkiksi luottamusta, työntekijätaitoja, johtamista, vuorovaikutusta ja kuormitusta.

Tilaa

Työyhteisön keittokirja

15 €
Rea Hatara, Ulla Hintikka, Taina Karhu, Tuula Kiuttu, Seija Koponen, Merja Lehtomaa, Virpi Makkonen, Riitta Mäntyniemi, Juha Nikkilä ja Kai Reikko

Työyhteisön keittokirja tarjoaa hyvän mielen reseptejä työyhteisöille, jotka elävät jatkuvassa työelämän muutoksessa. Kirjan teemat nojaavat keskeisiin työelämän ja työyhteisön osa-alueisiin tarjoten konkreettisia eväitä oman sekä koko työyhteisön työn arviointiin, oppimiseen ja jatkuvaan kehittämiseen.

Tilaa

Telaketjuranneke

25 €
Tarja Humala, Mika Huovinen, Mari Manninen, Antti Teerenhovi, Ulla Urrio ja Johan Vartiainen

Telaketjuranneke on kuuden Jyväskylän Koulutuskeskuksessa 2014-2016 yhteisötyönohjaajaksi kouluttautuneen henkilön kirjoittama artikkelikokoelma. Kirjoittajat toimivat terveydenhuollon ja sivistystoimen aloilla ja heillä on taustallaan monipuolinen kokemus elämästä ja työelämästä jo ennen työnohjauksen pariin siirtymistä.

Tilaa

Minustakin tulee joskus aikuinen

27 €
Aulikki Tähtelä

Kirja sisältää eloisaa kuvausta lasten leikeistä ja raikkaita havaintoja niin lapsista kuin työyhteisöjen ilmiöistä. Lämmin ja arvostava asenne lapsia kohtaan ja uskallus heittäytyä tilanteisiin luovat tuoreita ratkaisuja pulmakohtiin.

Tilaa