koulutus
Defusing-ohjaajakoulutus (3 pv) syksy 2019

Defusing-ohjaajakoulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia ymmärtää rankkoja työtehtäviä ja työhön liittyviä tilanteita kokeneita. Defusing-ohjaajakoulutus valmentaa tiedollisesti ja kokemuksellisesti purkukokouksen ohjaamiseen. On tärkeää, että ohjaajat tuntevat työympäristön.

Ilmoittaudu mukaan koulutukselle

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeutumisen jälkeen, veloitamme 50 % osallistumismaksusta aiheutuneiden kulujen peittämiseksi. Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi sähköpostitse (mikäli osoite ilmoitettu) tai kirjeitse viimeistään viikon kuluttua ilmoittautumisesta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, osallistujamäärä on rajattu.
ajankohta
koulutus
Kiitos ilmoittautumisesta!
Voi pahus, lomakkeen vastaanottamisessa ilmeni ongelmia.

Defusing-ohjaajakoulutus (3 pv) syksy 2019

Koivuniemen kurssikeskus
Koivuniementie 30, 40800 Jyväskylä
350 € (+ alv)
16.9.2019
26.8.2019
Tietoa koulutuksesta
Kenelle?

Defusing-ohjaajakoulutus sopii hyvin kriisiryhmissä toimiville ja kriisityötä organisoiville henkilöille, ns. ensilinjan auttajille (palo-ja pelastustoimi, poliisi, ensihoitajat) sekä sosiaali-, terveys- ja opetustoimessa toimiville, samoin vartiointitehtäviä hoitaville. Koulutus sopii erinomaisesti myös työterveyshuoltoon, jonka edustajat voivat tukea ja auttaa asiakasorganisaatioitaan ja niiden jäseniä.

Sisältö
Toteutus
Esite koulutuksesta
Lataa
Kouluttajat

Marjaana Ylönen

Tuula Keto

Työnohjaaja (YTO), Johdon työnohjaaja ja Coach (Master- CSLE®), Työyhteisösovittelija (SSF), Defusing- ja Debriefingohjaaja ja -kouluttaja, Johtamisen erikoisammattitutkinto (JET), TtM, ESH-kätilö, työhyvinvointiylihoitaja (emerita).
Kartta
Lisätietoa
Hinta sisältää koulutuksen materiaaleineen ja tervetulokahvin. Majoitus ja muut ruokailut omakustanteiset. Koulutuksen hintaan lisätään arvonlisävero.